Teen BEAUTY KUTAK

Neodoljive šiške za ultramoderni look

  • Autor: tportal.hr
  • 6.10.2011 10:48:49
  • 6.10.2011 9:30:12

Šiške kao da nikada ne izlaze iz mode! Super je to što pristaju svakom obliku lica, bez obzira na to imaš li dugu ili kratku kosu, a u trenu mogu osvježiti izgled

Šiške su vrlo efektan način za promjenu frizure, a mogu biti razbarušene, pune, stanjene, duge, kratke, ravne ili padati ukoso. Važno ih je samo prilagoditi stilu, ali i kvaliteti kose.

 Pixsell
Zaštitni znak Lily Allen su slatke šiške
One su uvijek in, a funkcioniraju za sve dužine kose i oblik lica. Potrebno ih je samo prilagoditi. Vidjeli smo ih na licima mnogih slavnih šoubizerica – vole ih Rihanna, Lily Allen, Reese Whiterspoon, Demi Lovato, Lea Michele, Penelepe Cruz, Katie Holmes, Jennifer Aniston i dr.

Ako imaš četvrtasto lice, duge šiške u pramenovima uokvirit će lice, dok će nekoliko kraćih slojeva ublažiti crte lica dajući mu zaokruženiji i mekši oblik.

Ukoliko je tvoje lice ovalnog oblika, to znači da si sretnica jer imaš najzahvalniji oblik lica. Pristaju ti sve vrste šiški!

Srcolikom licu najbolje odgovaraju šiške koje će ublažiti naglašenu bradu. Naglašenim i 'teškim' šiškama postići će se proporcija lica.

Duguljasto lice voli šiške koje su počešljane blago u stranu tako vizualno skraćujući lice.

Uz okrugli oblik lica najbolje pristaju mekane, slojevite šiške koje padaju uz rub lica.

Za koje god da se šiške odlučiš, bitno je pravilno ih njegovati. Osim nanošenja balzama i maski za kosu, kad postigneš željenu frizuru, bitno je učvrstiti je lakom za kosu kako bi ona bila čvrsta i postojana Budući da su u prvom planu, šiške zahtijevaju malo više brige, pa nemoj zaboraviti na njihovo redovito skraćivanje.

Za cure koje su vješte sa škarama donosimo video tutorial kako sama ošišati šiške. Good luck!

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više