PRIJATELJI ŽIVOTINJA

Pokrenuli akciju Rent a vegan buddy!

12.07.2010 u 14:54

Bionic
Reading

Veganski način života mnogostruko koristi životinjama, okolišu i čovjekovu zdravlju

Sve se više ljudi odlučuje na veganski način života, jer su svjesni da upravo na taj način najviše mogu učiniti za spas životinja, poboljšanje svoga zdravlja te očuvanja planeta čije resurse nemilice trošimo za proizvodnju mesa.

Prijatelji životinja akcijom Rent a vegan buddy! nude potporu svima koji žele postati vegani i veganke tako što im omogućuju kontakt s dugogodišnjim veganima, da čuju njihova iskustva.

Vegan buddyji osobe su koje će pomagati ljudima koji se prijave tako što će im biti potpora, davati savjete i informacije, ići s njima u kupnju ili ih učiti kuhati - a sve da novim veganima što više olakšaju prijelaz na novi način života!

Tvoj vegan buddy će ti pomoći pronaći veganske proizvode, dat će ti savjet kako pronaći vegetarijanske i veganske restorane u blizini, pronalaziti recepte i kuharice te stajati na raspolaganju ako imaš pitanja u vezi zdravlja. Po potrebi čak imaš mogućnost zajedničke kupnje ili kuhanja veganskih jela, a kroz druženja odgovorit će na sva tvoja pitanja.