INTERNETSKA SENZACIJA

Najljepša policajka na svijetu: muškarci bi zbog nje i u zatvor

15.12.2016 u 10:14

Bionic
Reading

Policajka Adrienne Koleszar zapalila je Instagram na kojem je prati vojska obožavatelja s kojima svakodnevno dijeli savjete o prehrani i zdravu životu, a većina muškog dijela fanova uopće se ne bi bunila kad bi ih upravo ova ljepotica privela i strpala u zatvor

Njemačka policajka Adrienne Koleszár postala je internetska senzacija otkad je na svom profilu na Instagramu počela dijeliti privatne fotografije svog isklesanog tijela u oskudnim krpicama. Trenutačno je prati više od 370.000 vjernih obožavatelja.

Mnogi od njih su muškarci od kojih Adrienne redovito dobiva poruke sadržaja – 'Uhapsi me, molim te!'


Ova 31-godišnja čuvarica zakona iz Dresdena u slobodno je vrijeme i fitnes-model pa ne čudi da su muškarci zaluđeni njenim izgledom, a žene nastoje izgledati poput nje. Svojim vjernim pratiteljima na Instagramu svakodnevno savjetuje režim prehrane i treninga kao tajnu recepta za zdrav život.


Mnogi je i osuđuju zbog objavljivanja golišavih fotografija jer smatraju da to nije primjereno poslu policajke kojim se bavi, no Adrienne voli svoj posao i ponosna je što može pomagati ljudima u nevolji.

'Biti policajac je više od nošenja uniforme, objavljivanja smiješnih videa u policijskim autima ili poziranja s pištoljem. Ja sam na stalnoj dužnosti – to znači da radim u smjenama puno radno vrijeme, bez izlika. I ne mogu raditi što god želim. Moja je dužnost da budem odgovorna za sve svoje postupke. Najvažnija stvar za mene je odrađivati kvalitetno i iskreno posao koji radim, te se uvijek radujem što mogu pomoći ljudima kojima je to potrebno. Budite oprezni s osudama. Društveni mediji nisu stvaran život!', poručila je plavokosa policajka ispod jedne od svojim fotografija na Instagramu.

#goodmorning world ??! Greetings from my kitchen. #morningshape ????

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Adrienne Koleszár (@adrienne_koleszar) on

Osim što promovira zdrav život, obožavatelje redovito počasti igolišavim fotografijama u kupaćem kostimu, zbog čega mnogi muškarcipožele upravo ovakve policajke i u svom gradu, a većina se ne bi opiralakad bi ih zgodna policajka privela i strpala iza rešetaka.

Usprkos ponašanju muškog dijela publike, Adrienne tvrdi kako su njezine fotografije namijenjene većinom ženama, a kako bi ih potaknula da izgledaju i osjećaju se bolje, ova ljepotica u plavoj uniformi dijeli recepte za ukusne i zdrave obroke, savjete o vježbanju i potiče ih da rade na svom tijelu i očuvanju zdravlja, a ima i svoj kanal na YouTubeu na kojem redovito objavljuje recepte, isječke s modnih snimanja, putovanja te pripreme za natjecanja u fitnesu na kojima redovito sudjeluje.