CHRISTIE BRINKLEY

Blista u sedmom desetljeću: Slavna plavuša izgleda senzacionalno u haljini idealnoj za svaku dob i oblik tijela

04.01.2022 u 10:25

Bionic
Reading

Christie Brinkley, legendarna manekenka iako će u veljači ove godine proslaviti 68. rođendan, svojim mladolikim izgledom i vitkom figurom bez puno napora može zasjeniti i dvostruko mlađe kolegice

Slavna ljepotica koje se mnogi sjećaju iz spota 'Uptown Girl', njezinog danas bivšeg supruga glazbenika Billyja Joela, tajnu mladolikosti pripisuje zdravom načinu života, vegetarijanskoj prehrani i redovitim bavljenjem sportom, kako je svojedobno otkrila javnosti.

Plavokosa manekenka koja je bezbroj puta krasila naslovnice poznatih modnih magazina, iako je ušla u sedmo desetljeće svojom očaravajućom ljepotom i danas plijeni oduševljene poglede.

Ponovno je uzburkala društvene mreže i izazvala brojne pohvale za svoju glamuroznu odjevnu kombinaciju u kojoj je izgledala senzacionalno.

christie i Sailor BRINKLEY

Izgledaju poput sestara: Legendarna manekenka i njezina nasljednica zablistale u zavodljivim haljinama

Pogledaj galeriju

Haljine na preklop neprolazni su modni klasik i s njima ne možete pogriješiti jer skrivaju nesavršenosti i laskaju svakoj građi tijela.

  • +4
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Photo Image Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovakvi su modeli nezaobilazni klasik u garderobi svake zaljubljenice u modu, a to dobro zna i Christie Brinkley koja se odlučila za varijantu od svjetlucave haljine u kojoj je brojnim fanovima poželjela sve najbolje u novoj 2022. godini.

Glamuroznu haljinu upotpunila je srebrnim sandalama i svojim zaštitnim znakom, raskošnom frizurom s trendi šiškama što s pomlađujućim efektom.

Dakako, komplimenti nisu izostali: 'Divna', 'Prelijepa', 'Uvijek blistaš', 'Ljepotica'.

Inače, nedavno je dirljivom objavom Christie čestitala 36. rođendan svojoj najstarijoj kćeri Alexi Ray Joel.

Osim Alexe, Christie iz braka s Peterom Cookom ima i kćer Sailor i sina Jacka.