VRUĆE DOPISIVANJE

Lažu li si partneri u seksi SMS porukama?

17.04.2014 u 08:29

Bionic
Reading

Poruka koja glasi otprilike: 'Dragi, upravo sam odjenula svoje crvene seksi gaćice' najvjerojatnije je laž!

Razmjenjivanje seksi poruka mobitelom može biti vrlo zabavan oblik flertanja. Nije rijetkost da u takvim situacijama muškarci pitaju ženu što ima na sebi, a ona spremno opisuje kako je upravo odjenula seksi donje rublje.

Je li slagala? Ako je suditi prema rezultatima najnovijeg istraživanja, zasigurno je! Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Indiana otkrili su da gotovo 50 posto ljudi laže kada piše seksi poruke. Naravno, nije riječ o ozbiljnim lažima, nego onima koje će nas predstaviti u seksipilnijem izdanju.

Ispitanici su priznali da lažu o, primjerice, dodirivanju tijela. Naime, druga strana u poruci katkada zatraži da se žena ili muškarac dodiruje po tijelu. Iako napišu da to zaista čine, zapravo ne rade ništa ni blizu tomu.

Istraživanjem je uočeno da su žene sklonije laganju nego muškarci. Točnije, laže 45 posto žena te svega 24 posto muškaraca. Zašto? Kako pojašnjava dr. Michelle Drouin, žene u sebi imaju ugrađenu potrebu da zadovolje druge ljude pa zato to čine i tijekom dopisivanja. 'To je i razlog zašto znaju glumiti orgazme u seksu', pojasnila je dr. Drouin.