ZNAKOVI PRIVLAČNOSTI

Evo kako ćete znati da mu se sviđate

03.04.2013 u 09:51

Bionic
Reading

Jeste li ikada upoznali nekoga i u vrlo kratkom vremenu shvatili da ste toj osobni privlačni? Donosimo vam nekoliko znakova privlačnosti koje možete primijetiti odmah na početku

Sjedite s njim (ili njom) na kavi, ugodno vam je, ali niste posve sigurni kako vas doživljava. Sviđate li mu se? Osjeća li leptiriće? Evo nekoliko znakova koji vam to mogu otkriti.

Započinje intimnu komunikaciju

Postavlja li vam osobna pitanja? Zanima li se za vaš ljubavni život? To bi mogli biti znakovi da mu se sviđate te da želi doznati nešto više o vama, posebno o vašem ljubavnom statusu. Točnije, želi znati ima li prepreka na putu do vas.

Želi vam udovoljiti
Pokazuje li zabrinutost kada govorite o nekim problemima? Nudi li vas ljubazno toplim čajem? Je li vam predložio da sjednete dalje od vrata kako se ne biste prehladili? Ako primijetite takve i slične znakove, znajte da vam želi udovoljiti, a to čini samo zato što mu se sviđate.

Pokušava vas dodirnuti

Ako vas tijekom razgovora stalno dodiruje rukom po ruci ili vas dok nešto objašnjava uhvati blago za nadlakticu, možete biti sigurni da ste mu privlačni. Ako vas još slučajno dodirne nogom ili spontano nekim drugim dijelom tijela, nema sumnje, totalno ste mu uzbudljivi!

Ne štedi na komplimentima

Većina muškaraca ne voli pretjerano dijeliti komplimente. No kad im se neka žena svidi, komplimenti naviru jedan za drugim. Obratite pozornost na to. Ako dijeli komplimente šakom i kapom, pali se na vas.



Ne može se prestati smijati

Kad se čovjeku sviđa osoba nasuprot njega, usne same bježe u osmijeh. Prisjetite se sebe kad ste zaljubljeni… Ne možete se prestati smijati, usne jednostavno ne žele biti ozbiljne. Ako vidite da se vaš sugovornik neprestano smješka vama i svemu što kažete, vrlo je velika vjerojatnost da je apsolutno zanesen vama.

Svaku prepreku brzo otklanja

Ako mu se sviđate, svaku prepreku svladat će u tri sekunde. Primjerice, zvoni mu mobitel, ali on odbija poziv ili se javi i tek kratko kaže da će kasnije nazvati. Ili ako poznanik stane da ga pozdravi, on brzo završava taj razgovor. Sve to čini zato što želi što više vremena provesti s vama.

Zanima ga kad će vas opet vidjeti

Ovo je, naravno, najjasniji znak da mu se sviđate. Ako vas dečko nakon druženja pita kad ćete se opet vidjeti, možete biti apsolutno sigurni da ste ostavili dojam i da ste mu totalno privlačni.