ASTRO PROFILIRANJE

Kako osvojiti Djevicu i kako će ona pokušati osvojiti vas

28.08.2021 u 08:02

Bionic
Reading

Pomalo sramežljive i zatvorene, barem dok se bolje ne upoznate, klasične Djevice zaziru od razmetanja, pretjerivanja i strastvenih izljeva emocija u javnosti

Da biste osvojili neku od njih, potrebne su vam tri vrline: strpljenje, pružanje podrške i osobna higijena.

Da, osobna higijena, jer Djevice se groze ljudi koji ne vode računa o čistoći tijela i okruženja. Uzalud vam seksi donje rublje i izazovna odjeća ako nemaju miris svježe opranog. Uzalud vam skup parfem ako imate crno pod noktima. Uzalud vam sve ako se niste temeljito istuširali i oribali prije sastanka s njom ili njim.

Oni su dežurni higijeničari zodijaka pa vole da druga strana bude dotjerana, ne previše napadno odjevena, čista, uredna te da miriše na sapun i šampon. Dezodorans je prihvatljiv samo kao preventiva, ne i ako prekriva neugodne mirise nastale prije vašeg susreta. Ne smijete ni krenuti na spoj ako niste odstranili takve mirise! Kao zemljani znak, sklone su stabilnim osobama koje znaju što žele, pružaju im osjećaj sigurnosti i zrače tihim samopouzdanjem. Naravno u granicama, jer umjerenost je vrlina koju Djevice iznimno cijene. Budete li im samopouzdano ponudili da vodite ljubav na prvom susretu, a usput ih pokušali zagrijati eksplicitnim opisima onoga što biste im radili u krevetu, malo je vjerojatno da ćete ih zadiviti.

  • +7
Glumica Blake Lively rođena je u znaku Djevice 25. kolovoza 1987. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Opustite je

Sačuvajte tu retoriku za kasnije. Djevici treba vremena da se opusti i bolje vas upozna. Nemojte se čuditi ako u početku vi budete više pričali o sebi, nego ona o sebi.

Nemojte je previše zapitkivati o privatnim stvarima jer će vam se povjeriti sama ako ocijeni da to zaslužujete ili vam neće otkriti ništa. Vodite zanimljive razgovore i budite dobro informirani o aktualnostima.

Duhoviti i pronicljivi komentari njihova su taktika zavođenja. Kad se opuste u vašem društvu, iznenadit će vas dvosmislenim izjavama koje aludiraju na seks. Kad dođe do njega, zapanjit će vas sposobnošću za ugađanje vašim željama te pažnjom kojom tretiraju svaki dio vašeg tijela. Samo nemojte od njih tražiti dramatične ljubavne izjave. One pokazuju ljubav više djelima nego riječima.