SEXPRESSO: LJETNE FRIZURE

Nives Celzijus gaji afrikanu, a Modni Mačak preferira ćelavo

02.06.2009 u 13:34

Bionic
Reading

Marko Grubnić, feminemke, Luka Nižetić, Sabina iz 'Golih vijesti', bračni par Đanić, Bijele udovice i brojni drugi odgovaraju na vruća pitanja. Saznajte kakve intimne frizure preferiraju, prakticiraju li seks na plaži i boje li se paparazza…

Voditeljice Sexpressa Petra i Marijana na Hrvatskom radijskom festivalu našim su celebrityjima postavile nekoliko škakljivih pitanja. Budući da su pred nama topliji dani, bilo je zanimljivo čuti što oni misle o seksu na plaži i ljetnim intimnim frizurama. Stilist Marko Grubnić, poznatiji kao Modni Mačak, otkriva da ga svakako privlači ideja seksa na plaži, iako bi najradije jednoga dana volio na plaži odraditi nešto romantičnije, primjerice vjenčanje. Članice grupe Feminem priznaju da se zimi možda češće seksaju nego ljeti, više onako da se zagriju, ali im, kažu, nije stran ni seks na plaži.

Nives Celzijus je rekla da će se ovoga ljeta odmarati kod prijateljice u Poreču te da će po savjetu te iste prijateljice sa suprugom Dinom sjesti na jet ski i odvesti se nekud u akciju.

A kad su frizurice u pitanju, Modni Mačak otkriva otkriva da ne voli frizure jer je detaljist po svakom pitanju, pa tako i po tom, te voli - ćelavo. Za razliku od njega, Nives je za ovo ljeto odlučila uzgojiti afrikanu, jer je čula da je to 'in'. Curama iz Feminema braziliana je definitivno jedini izbor jer je, kažu, to više estetski.

Što o frizurama i seksu misle Luka Nižetić, Giuliano, Bijele udovice i Sabina iz 'Golih vijesti', pogledajte u videoprilogu.