Ljubav i seks TAJNE PRIVLAČNOSTI

Želite izgledati seksi? Pronađite si atraktivnog partnera!

  • Autor: tportal.hr
  • 24.2.2011 14:10:36
  • 24.2.2011 10:21:27

Želite dobro i privlačno izgledati? Zaboravite lijepu odjeću, šminku i satove, sve što trebate napraviti je pronaći vrlo zgodnog partnera koji će vas odmah učiniti izuzetno privlačnima, tvrde znanstvenici

U istraživanju je sudjelovalo 30 žena i 30 muškaraca kojima su pokazane fotografije različitih žena i muškaraca. Ono što su znanstvenici primijetili je da su inače manje privlačne žene i muškarci fotografirani pokraj vrlo atraktivnog partnera ostavljali znatno bolji dojam te bili puno privlačniji.

Tijekom istraživanja stručnjaci su uočili da su ispitanici provodili više vremena promatrajući manje atraktivnog partnera koji je pobuđivao njihovo zanimanje. Kako tvrdi znanstvenica Jessica Yorzinski sa Sveučilišta Kalifornija, muškarci bili jednako zainteresirani za zgodne žene spojene s manje atraktivnim partnerima, dok su žene bile pomalo skeptične prema zgodnim muškarcima u društvu neatraktivnih žena.

'Muškarci možda jednostavno imaju veću razinu zanimanja za atraktivne žene i pretpostavlja se da, za razliku od žena, imaju manje predrasuda o tome s kim je ta zgodna žena u društvu. Ukoliko je osoba koja nije u vezi viđena u društvu vrlo zgodne i atraktivne osobe, možda bi joj upravo to moglo povećati šanse kod suprotnog spola. Ako ste žena čiji je bivši dečko nevjerojatno zgodan, a drugi muškarac vas je vidio u njegovom društvu, upravo to vam može povećati šanse kod njega i pojačati njegovo zanimanje za vas', tvrdi Jessica Yorzinski.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više