ZA NE VJEROVATI

Mislite da su naše plaže prekrcane? Pogledajte ovo!

09.08.2014 u 07:00

  • +4

Najkrcatije plaže na svijetu

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Naviknuti smo da imamo jedinstveno pravo uživanja na našim prelijepim plažama i često se bunimo koliko su zauzete tijekom ljeta, ali kada vidite ove fotografije, znat ćete da još uvijek zaista uživamo

Za neke od naših najpoznatijih plaža u sezoni često znamo reći da je tamo čovjek na čovjeku, ali neka mjesta na drugim krajevima svijeta dokazuju da to uopće nije tako.

Zamislite samo da ste se odlučiti rashladiti u moru, a doslovno vas okružuju ljudi sa svake strane. Ili, dolazite na plažu i zaista ste svi na pijesku poredani kao sardine?

Da, upravo je takva situacija na plažama poput slavne Ipaneme u Brazilu. Zamislite samo koliko je gužva u Rio de Janeiru bila veća zbog Svjetskog nogometnog prvenstva. Mnogi su možda i odustali od kupanja zbog tolike zakrčenosti.

Ništa bolje nije ni na plaži Brightonu u Velikoj Britaniji, a sigurno će vas šokirati kako to izgleda u Scheveningenu u Nizozemskoj ili u resortu u kineskom gradu Dayingu gdje su hit veliki kolutovi za kupanje u jarkim bojama. Izgleda poput nekog otkačenog partyja, zar ne.