zadnji dani ljeta

Ovo se zove dobar badić: Eva Longoria fotografijom s plaže ostavlja bez riječi

05.09.2023 u 17:36

Bionic
Reading

Eva Longoria dokazala je da na najbolji način iskorištava 'zadnje ljetne dane'. Zanosna glumica uoija sunčeve zrake na odmoru u Španjolskoj, a na svom Instagram profilu objavila je prekrasnu fotografiju s plaže

Poznata 48-godišnja glumica pokazala je nevjerojatnu i besprijekorno oblikovanu figuru poziravši na pješčanoj plažu u neonsko ružičastom kupaćem kostimu. Pokazujući itekako vidljive rezultate svoje naporne rutine vježbanja, Eva je pokazala i sjajan badić koji je osim bojom privlačio pažnju i krojem. Visoko rezane nogavice te duboki dekolte sa zatvaračem osigurali su da sve njezine obline dođu do punog izražaja.

Pokrivši dugu smeđu kosu slamnatim šeširom s obodom, Eva je očito odlučilia maksimalno iskoristiti posljednje dane ljetne sezone. Da je jesen iza ugla nagovijestila je i opisom uz fotografiju: 'Uživanje u ovim zadnjim danima ljeta'.

Eva se nedavno javila i sa odmora u Marbelli te je podijelila fotografiju kako izlazi iz bazena u laskavom maslinasto zelenom badiću. Mnogi su tada u komentarima izrazili svoje oduševljenje njezinim izgledom i oblikovanom figurom.

Inače, Eva Longoria je ranije podijelila uvid u svoju rutinu vježbanja, rekavši da vježba jedan sat dnevno. Velika je obožavateljica skakanja na trampolinu i kombinira ga s jogom i vježbama snage. 'U stvari vježbam za svoje mentalno zdravlje. Ako se moram rano probuditi i letjeti, kad sletim, otići ću u šetnju jer nisam stigla vježbati,' rekla je za Women's Health. 'Čak i kad se radi samo o istezanje, važno mi je biti aktivna,' dodaje.

  • +3
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA