Putovanja PRIORITETI: TERASA I PARKING

Samo 13 posto Hrvata bira skuplji smještaj na ljetovanju

Rezultati istraživanja pokazali su da za ljetovanje samo 13 posto Hrvata bira skuplji hotelski smještaj, dok će većina godišnji odmor provesti ljetujući kod obitelji i prijatelja

Čak 90 posto građana planira godišnji odmor na Jadranu. Gotovo polovina odsjest će u privatnom smještaju, za koji smatraju da bi mogao biti i malo jeftiniji, 30 posto građana provest će odmor u svojim vikendicama, a svega 13 posto bira skuplji hotelski smještaj, pokazalo istraživanje internetskog portala Oglasnik.hr.

U istraživanju je sudjelovalo dvjestotinjak ispitanika od 18 do 34 godine te se većina izjasnila da će na ljetovanju provesti između šest i deset dana. Povoljna cijena je većini nit vodilja, a na vrhu liste zahtjeva za čak 80 posto domaćih turista su terasa i parkirno mjesto.

Visoko su rangirani i klimatizacija te pogled na more, dok je, recimo, televizijski prijemnik na samom dnu liste prioriteta. Zanimljivo je da Hrvati, inače osjetljivi na cijenu smještaja, manje paze na svaku kunu kad su u pitanju rekreacija, zabava i druge aktivnosti.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više