SLATKO IZNENAĐENJE

Uber na Valentinovo dostavlja palačinke, a tportal časti vožnjama

12.02.2016 u 13:56

Bionic
Reading

Uber ti dostavlja palačinke na Valentinovo, zatraži svoju slatku poslasticu u nedjelju od 8 do 10 sati

Ove nedjelje, 14. 2. – na Valentinovo, Uber ti dostavlja slatki doručak u krevet! Iznenadi svoju dragu ili dragog i putem Uberove aplikacije naruči paket palačinki za dvoje, a najbliži Uberov vozač dostavit će ga na tvoju adresu.

Pokaži svoju romantičnu stranu i u nedjelju tijekom jutra upali svoju aplikaciju Uber, odaberi opciju uberCHINKA i naruči si Valentinovo paket palačinka koji uključuje dvije dodacima superbogate i iznimno ukusne palačinke naših partnera Činkica. Uberovu dostavu Valentinovo paketa palačinki na svoju adresu platit ćeš samo 25 kuna! Naplata ide nakon preuzimanja paketa i za svaku uobičajenu vožnju Uberom.

Još nemaš aplikaciju Uber i strah te da nećeš moći iskoristiti ovo super iznenađenje? Nema problema, odi na uber.com/app i preuzmi aplikaciju za svoj smartphone. Registracija je iznimno jednostavna i traje manje od minute, a nakon toga u svakom trenutku najbliži Uber udaljen je svega nekoliko minuta od tebe.

Registriraj se na Uber.com/app kodom VALENTINOVO, a tportal & Uber ti poklanjaju 70 kn za dvije vožnje Uberom (ne vrijedi za palačinke, već za obične vožnje.