čine razliku

Klasici koji uvijek prolaze: Valentinovo je u znakovima pažnje

13.02.2024 u 10:35

Bionic
Reading

Valentinovo je već sutra, a za sve one koji su se ovog dana zaljubljenih sjetili tek sad, cvijeće i čokolada uvijek su sigurna opcija

Znakovi pažnje trebaju dolaziti svaki dan, no ipak postoji taj jedan dan u godini kad smo posve posvećeni našim partnerima. Na neki im način želimo ugoditi, napraviti da se osjećaju posebno i gestama pokazati da ih zbilja volimo. Ukoliko niste pripremili nikakav vikend za dvoje i na pamet vam ne padaju nikakvi personalizirani pokloni, klasika uvijek prolazi!

Valentinovo uvijek povezujemo s bogatim buketima ruža i čokoladicama te ne postoji osoba na ovom svijetu koju takva gesta neće razveseliti.

'Valentinovo najčešće povezujemo s crvenim ružama jer je crvena boja boja ljubavi, ali ja najviše volim miks bukete i ne držim se trendova. Ove godine posvetio sam se miks buketima, tulipanima i božurima', govori nam Ante Jurković iz 'Atelier Sreće' naglašavajući kako su kod njega dobrodošli i oni koji su u potrazi za posebnim i efektnim buketima.

Ovakvim darovima evocira se suština luksuza i profinjenosti, a pokloni postaju bezvremenski izraz ljubavi. Već neko vrijeme na sceni su popularni i 'flower boxovi', točnije nešto drugačiji buketi postavljeni u elegantne kutije koje će se savršeno uklopiti u uređenje interijera.

'Kaže se da ljubav ide kroz želudac, čokolada je nekako najbolja opcija', ističe Ante savršeno kombinira najbolje belgijske praline s maštovitim buketima.

Cvijeće i čokoladice s razlogom su već došle do statusa klasika jer zadovoljavaju sve osjete te stvaraju romantični užitak. Čar darova za Valentinovo upravo je u utjelovljenju osjećaja ljubavi i povezanosti, a simboliziraju snažne osjećaje i promišljenost.