NOVI BESTSELER

Slavne trudnice u crnoj knjizi trudnoće

22.12.2008 u 10:28

Bionic
Reading

'Crna knjiga tajni o holivudskim trudnoćama' i prije službene objave proglašena je bestselerom

Katie Holmes, Kate Hudson i Angeline Jolie samo su neke od poznatih dama koje su autoricama Kym Douglas i Cyndy Pearlman otvorile dušu o do sada nepoznatim detaljima svoga majčinstva. Prema pisanju New York Daily Newsa, samohrana majka petogodišnjeg sina Rydera, Kate Hudson nakon rođenja ne nalazi vremena za ljubav.
'Teško mi je izlaziti na spojeve i tražiti muškarce. Radije ostanem kod kuće i kuham večeru. Moj sin je moj muškarac.' Katie Holmes otkrila je pak kako su joj se nakon rođenja kćerkice Suri promijenili prioriteti. 'Jednom prigodom bila sam u Berlinu i ostala oduševljena dječjim igralištima i drvetom od kojeg su napravljene ljuljačke. Nevjerojatno je što sve opažate kao majka.'

Ipak, oni najsočniji detalji još nisu otkriveni, no isplivale su informacije da su se zvijezde dotakle i priča o svom libidu, postporođajnim depresijama i smiješnim situacijama u kojima su se nalazile pod udarom hormona. Svi zainteresirani na njih će morati pričekati do ožujka sljedeće godine kada će se knjiga naći na policama trgovina diljem svijeta.