MODERNO UREĐENJE

Elegantna kuća kao savršen obiteljski dom

22.08.2012 u 07:47

Bionic
Reading

Volite li moderno i elegantno uređenje, onda će vam se svidjeti ova kuća koja odiše bjelinom u kombinaciji s plavetnilom prekrasnog bazena

Moderna kuća u Izraelu pravilnih je oblika, a arhitekti su se u unutrašnjosti poigrali polukatovima i iskoristili taj prostor da sve bude povezanije i otvorenijeg tipa uz pomoć velikih prozora i ograda od stakla.

Kuću su dizajnirali arhitekti iz poznatog studija Levy Chamizer, a uz prostranost je odmah zamjetna bjelina. Sav je namještaj u svijetlim tonovima, osim kupaonice koja ima kontrastne crne tonove poput umivaonika.

Podovi su također od tamnijeg drveta, a u ostalim prostorijama bjelina je upotpunjena namještajem i detaljima u drugim bojama. Tako su u spavaćoj sobi zgodne tanke noćne samostojeće svjetiljke, a u dnevnom boravku fotelje i ormarić za televizor s policama za knjige.

Od cijele elegantno uređene kuće vjerojatno je najimpresivniji dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom koji ima izlaz na terasu i prekrasan bazen u zelenilu. Idila kakvu bi svatko poželio, makar za godišnji odmor.