TVORAC BRENDA ED HARDY

Zavirite u čarobni dom slavnoga dizajnera

31.10.2011 u 13:44

Bionic
Reading

Slavni dizajner Christian Audigier odlučio je prodati svoju luksuznu kuću u kalifornijskom gradu Topangi, a za taj čisti luksuz traži 3,229 milijuna dolara odnosno 17,6 milijuna kuna

Slavni dizajner Christian Audigier, čiji je veliki obožavatelj bio i pokojni pjevač Michael Jackson, najpoznatiji je po svome brendu Ed Hardy, a svoj zanat je kovao u mnogim poznatim modnim kućama

kao što su American Eagle Outfitters, Diesel, Lee, Levi's, Kookai i Naf Naf, nakon čega se priključio timu dizajnera kompanije Von Duch.

Dizajer je nedavno odlučio na tržištu nekretnina ponuditi svoju prekrasnu kuću u Topangi, i to za 3,229 milijuna dolara. Kuća ima tri spavaće sobe i dvije kupaonice, a cijeli se potez proteže na više od 13 tisuća četvornih metara. Cijela kuća je uređena u španjolskom stilu, a potječe iz 1931. godine. U cijeloj kući najveću pažnju privlači soba s kamenim zidovima ukrašena drvenim stropom s kojega vise veliki lusteri, a smatra se da je ta prostorija u prošlosti bila kapelica.

Ostatak kuće uređen je u kombinaciji starog španjolskog kolonijalonog stila s modernim detaljima, a vila ima i bazen, lijepo uređenu terasu te vrt koji krase stabla maslina, hrasta te borova.