KUĆA PREPUNA LUTKICA

Barbra Streisand otvorila vrata svog doma

17.12.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Slavna pjevačica otvorila je vrata svog doma i pokazala kako izgleda kuća iz njezinih snova, no njezin jedinstven ukus možda iznenadi obožavatelje

Barbra je pokazala svoje imanje uz more u Malibuu, koje se sastoji od tri kuće. Unutar jedne nalaze se lažne trgovine od kojih je jedna posvećena starinskoj kolekciji lutaka, velikoj strasti slavne pjevačice.

Barbra otkriva da je uređenje imanja postalo njezin umjetnički projekt i da je na taj način htjela iskazati svoju umjetničku stranu.

Imanje je uređivala pet godina, a tijekom tog procesa je zaposlila i otpustila više od deset arhitekata pokušavajući naći nekoga tko će shvatiti njezinu viziju.

Velika dnevna soba uređena je u plavim tonovima kako bi reflektirala pogled na ocean. 'Sve su to nijanse iste boje, samo u različitim tonovima', kaže pjevačica.

'Dok sam odrastala nikad nisam imala lutku. Imala sam bocu tople vode, žena koja me čuvala dok mi je majka radila napravila je lijepu roza vesticu i šeširić za tu bočicu', izjavila je Barbra koja je želju za lutkicama nadoknadila u kasnijoj dobi pa danas ima kuću prepunu lutkica.