NAJVEĆE IKONE STILA

Tko je najglamuroznija žena na svijetu

06.05.2010 u 14:48

Bionic
Reading

Kraljica glamura novog doba, za kojom se u pogledu mode i ljepote povode milijuni žena diljem svijeta, dobila je još jednu, službenu potvrdu da je najglamuroznija žena današnjice. Nije teško pogoditi - njezino ime je Victoria Beckham

Modna dizajnerica i supruga nogometaša Davida Beckhama s kojim ima tri sina, Vicky Beckham, nadmašila je i najveće holivudske zvijezde kad je stil u pitanju. Pokazala je to anketa koju je proveo Max Factor među 3000 žena.

'Stil Victorije Beckham je zapravo jednostavan, no nadasve elegantan. Zaštitni su joj znak odlično krojene haljine koje prate liniju tijela, rijetko ćete je vidjeti bez visokih štikli na nogama, a i make up joj je besprijekoran te također odiše elegancijom', rekao je glasnogovornik Max Factora.

Na drugo mjesto smjestila se 38-godišnja Australka Danii Minoque, Kylieina sestra, a na trećem je  Angelina Jolie. Među prvih deset žena s najboljim modnim ukusom još su redom: Myleene Klass, Michelle Obama, Keira Knightley, Kim Cattrall, Cameron Diaz, Megan Fox i Leona Lewis.