Moda i ljepota DOVE FASHION.HR

Hokejaši razvalili modnu pistu

  • Autor: R. M.
  • 20.3.2010 10:45:24
  • 19.3.2010 23:23:00

Druge večeri Dove Fashion.hr-a svoje su modele za sezonu jesen/zima predstavili Ivica Klarić, Ana Maria Ricov, Aleksandra Dojčinović i Robert Sever, no glavne zvijezde večeri bili su zapravo hokejaši Medveščaka koji su hrabro prošetali modnom pistom

Ivica Klarić, koji je za ovu priliku inspiraciju potražio u pedesetima, napominje da njegova kolekcija nije samo za jednu sezonu, već se može kombinirati i nositi u svim sezonama. Svoje modele dominantno crne i bež boje dopunio je upečatljivim nakitom, narukvicama od drva s umetnutim dijelovima kože i krzna te bogatim ogrlicama od crnog drva i crnih i puderastih perli isprepletenih lancima. Kako bi naglasio zimski štih svojih modela, dodao im je pletene šilt kape i šalove. Uz žensku kolekciju, Klarić je pokazao i mušku koja je prati, kako u bojama, materijalima i krojevima, tako i u nakitu.

Ana Marija Ricov predstavila je kolekciju za, kako sama kaže, urbane nomade, čiji je glavni kriterij komocija i funkcionalnost. Upravo takvi, njeni su modeli zanimljivih krojeva u kojima vješto kombinira naizgled nespojive materijale i dezene. Sve je izrađeno isključivo od prirodnih materijala poput vune, pamuka i pletiva, a potkralo se tu i ponešto krzna, umjetnog, naravno.

Matej Grgić
Robert Sever
I Alekdandra Dojčinović posegnula je za krznom kako bi svoje jednostavne koktel haljine izrađene od svile i tafta prilagodila za hladne dane. Bundice i kratki kaputići jednostavnim su krojevima dali dozu ekstravagancije, baš kao i predimenzionirane pismo torbice koje je modelima stavila u ruke.

Robert Sever je svoju jesensko/zimsku kolekciju odradio u crno-bijeloj kombinaciji, poigravši se kobiniranjem kontrastnih materijala i dezena. Prikazana kolekcija nešto je slabija u odnosu na one na kakve smo naviknuli od njega, a konačni je dojam da Severu bolje ide kad se drži boja, no ne treba sumnjati da će njegove poklonice i ovoga puta pronaći nešto za sebe, osobito kad je riječ o odličnim torbama.

Promrzlu publiku na samom kraju druge večeri revija zagrijali su hokejaši Medveščaka predvođeni Vladom Šolom, legendarnim golmanom rukometne reprezentacije i aktualnim zaštitnim licem kapanje Dove Men. Dečki su nakratko teške oklope zamijenili kreacijama, čiji su autori Ana Maria Ricov, Ivica Klarić i Igor Galaš hrabro prošetali modnom pistom praćeni gromoglasnim pljeskom.

Druga večer Dove Fashion.hr-a privukla je brojne poznate face, među kojima i Natali Dizdar, Anu Begić, Mirnu Zidarić, Lanu Klingor, Mislava Čavajdu, Tihanu Harapin, Nenada Korkuta, Lanu Biondić, pa čak i Viktora Dragu, direktora predstojećeg Cro A Portera.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više