'zvijezde pjevaju'

Outfit dostojan Hollywooda: Barbara Kolar zablistala u crnim šljokicama

30.03.2024 u 20:52

Bionic
Reading

Večeras je počela nova sezona showa 'Zvijezde pjevaju', a na pozornici je zablistao već ustaljen i mnogima omiljen duo - Duško i Barbara

Nebrojene su emisije koje su zajedno vodili naši Duško i Barbara pa tako ne čudi ni da su na pozornicu showa 'Zvijezde pjevaju' prvo stali baš omiljeni voditelji HRT-a. Uz Duška Ćurlića koji je godinama vjeran nepogrešivom klasiku - crnom odijelu i bijeloj košulji, Barbara Kolar odlučila se za pravi holivudski look.

S obzirom da su šljokice u posljednje vrijeme doživjele veliki comeback te ih rado koriste najveći svjetski dizajneri, ni ne čudi da je odluka pala upravo na dugačku crnu haljinu obogaćenu elegantnim šljokicama.

Najvećim svjetskim dizajnerima 'uz bok' već je nekoliko puta stala i naša proslavljena modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, a upravo je u njezinoj elegantnoj kreaciji Barbara zablistala u prvoj emisiji.

Haljinu dugih rukava i okruglog izreza voditeljica je uokvirila holivudskim valovima i nježnim makeupom kojim je istaknula plave oči, ali i dugačkim visećim naušnicama koje su odjevnoj kombinaciji dale taj 'finish touch'.

  • +34
Zvijezde pjevaju, 1. epizoda Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT