SLAVNE MAJKE I KĆERI

Zanosna Bojana Gregorić poput Cindy Crawford

29.08.2016 u 18:38

Bionic
Reading

Glumica Bojana Gregorić tijekom ovog ljeta sve je oduševila vitkim tijelom i isklesanom linijom u bikiniju, a na vrlo simpatičnoj fotografiji s kćerkicom Zoe podsjeća na slavnu Cindy Crawford

Nema sumnje da bi se 44-godišnja Bojana mogla prošetati modnom pistom ako to poželi, a to je dokazala i posljednja fotografija koju je objavila na Instagramu. Nakon uživanja i radnih obaveza u Dubrovniku Bojana prije povratka u Zagreb koristi posljednje ljetne dane za opuštanje na Pelješcu.

Zelenilo,sarenilo i #pozerica?? #summer16 #Peljesac #fun #actresslife

Fotografija koju objavljuje @bojana.gv


Fotografija s kćerkicom Zoe opravdano je dobila mnogobrojne komplimente, a kako su obje gotovo identično odjevene, pomalo podsjećaju na jednu od najuspješnijih manekenki Cindy Crawford i njezinu kćer Kaiu Gerber, koja je već krenula majčinim stopama.

Bojana uživa u obiteljskoj idili, a da se jako dobro zabavljaju u ženskom druženju, poručila je i kratkim postom uz fotografiju: 'Leti, leti Zoe... leti, leti Bojana...'.

?? in @CoandCo. Loving the jumpsuits @CocoRocha!

Fotografiju objavljuje Cindy Crawford (@cindycrawford)


Kratke hlače na Bojani su otkrile fit noge i isklesanu liniju, a Cindy Crawford također zna podijeliti otkačene i simpatične fotografije s kćeri u istim outfitima ili druženju.

Inače, Kaia Gerber na dobrom je putu da izgradi impresivnu karijeru. Lijepa tinejdžerka koja neodoljivo podsjeća na slavnu mamu već je bila zvijezda kampanja za Versace Young i Chrome Hearts, krasila je naslovnicu francuskog Voguea, a odnedavno je zvijezda kampanje za sunčane naočale talijanskog brenda Miu Miu.

Girls day, masking with @MeaningfulBeauty. ??•

Fotografiju objavljuje Cindy Crawford (@cindycrawford)