HRABAR STYLING

Plus size ljepotica: Prozirna haljina za nikad izazovnije izdanje

29.08.2016 u 18:53

Bionic
Reading

Ashley Graham bila je jedna od najljepših uzvanica na crvenom tepihu dodjele MTV-jevih glazbenih nagrada u njujorškom Madison Square Gardenu, a sve zbog nove frizure i izazovne haljine

Otkako se počela baviti modelingom, 28-godišnja Ashley Graham svakim novim angažmanom pomiče granice u modnoj industriji pa je mnogima posebno draga zbog hrabrosti i glasnog izražavanja mišljenja o definiciji ženske ljepote.

Na početku karijere u nekim je agencijama dobivala savjete da mora smršavjeti, ali njezin je odgovor uvijek isti – ne planira se mijenjati, važno joj je da je zdrava i da se dobro osjeća u svojoj koži. I to se vidjelo na crvenom tepihu MTV-jeve dodjele glazbenih nagrada u New Yorku.

Mnogobrojne slavne ljepotice prošetale su se ispred fotoobjektiva i kamera, ali Ashley je plijenila pažnju velikim osmijehom, ležernošću i seksi stylingom

Njezina haljina dizajnera Naeema Khana s mrežastim detaljima i ukrašena sjajnim crnim perlama puteno je otkrivala slavne obline, a koliko je opuštena, Ashley je pokazala šišanjem tik pred izlazak na crveni tepih.

Stilist kose Renato Campora objavio je fotografiju na Instagramu na kojoj uređuje lijepu Ashley i usput dao savjet kako imati dobru frizuru i po vlažnom vremenu. Nakon što ju je ošišao i napravio joj popularnu bob frizuru stvorio je mokri look i lagane valove te napisao da se odlično zabavlja.

Takozvani mokri izgled kose idealan je za vlažno vrijeme, poručuje Campora za Us Weekly, a Ashley je još jednom oduševila sve stylingom i prirodnom ljepotom.