u laskavoj haljini

Ove cipele nose se iznova i iznova, a kraljica Letizia uskladila ih je s prelijepom haljinom

24.04.2024 u 17:57

  • +3

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Jesus Briones/GTRES / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska aristokratkinja ne odvaja se od slingback modela cipela, a u ovom krem lakiranom modelu osvanula je drugi puta u razmaku od desetak dana

Španjolska kraljica Letizia na dodjeli nagrada Cervantes za španjolsku književnost u Madridu osvanula je u ženstvenoj haljini, kao stvorenoj za svečane prigode, te hit cipelama od kojih se doslovno ne odvaja.

Jedna od najbolje odjevenih aristokratkinja birala je romantičan midi kroj haljine, lepršave suknje te suptilnog suženja na struku. Ovaj dizajn laskao je njenoj vitkoj liniji, kao i raskošne ruže u istoj, svijetloružičastoj boji. Po ovome je njena haljina u potpunosti usklađena s trendovima jer se trenutno nose upravo pastelne boje te ženstveni detalji poput cvjetnih ukrasa ili romantičnih mašni.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Dugački rukavi i visok ovratnik u sve su unijeli dodatak dašak elegancije, kao i krem lakirane slingback cipele na nisku petu (Magrit shoes). S ovakvim cipelama zaista ne možete pogriješiti, jer ćete ovu laganu, neutralnu nijansu smeđe lakoćom kombinirati s raznim komadima, a niska peta omogućit će dovoljnu dozu udobnosti.

Upravo su slingback cipele uvjerljivo najpoželjniji model na petu koji možete nositi ove sezone, a to redovito pokazuje upravo Letizia, koja ih nosi u gotovo svakoj prigodi. Dapače, upravo smo je u ovom paru vidjeli i u nedavnom pojavljivanju u javnosti kada je zablistala u dvodijelnom Hugo Boss kompletu koraljne boje.

Ovaj otmjeni i toliko ženstveni stajling, kraljica je zaokružila minimalističkim makeupom, raspuštenom kosom te sitnim bisernim naušnicama.

  • +7
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / ANDREWS ARCHIE/ABACA / ABACA PRESS / PPE / SIPA PRESS / PROFIMEDIA