Moda i ljepota FASHION GURU

Lambaša kao tetka, Gotovac se više ne presvlači

  • Autor: G. A.
  • 19.11.2009 11:59:25
  • 18.11.2009 8:00:00

Zadnjih mjeseci nesuđeni predsjednički kandidat Ante Gotovac promovira nešto što ni sam Fashion Guru ne zna što je, ali gledamo već tjednima. Fashi je razočaran i s Dolores Lambašom, koja je modno ostarjela velikom brzinom

Dok se naš Fashi zgraža nad modnom mješavinom rock momenta s prizvukom heavy metala i Senna M pokušajima koje isfurava Ante Gotovac, pun je hvale za domaće dame.

Prvo mjesto u modi po Guruu je definitivno zaslužila Vlatka Pokos. Nju se kopira, što dosad nijednoj drugoj našoj divi nije uspjelo.

Alex Grdić je nakratko vidjela Milano i naučila što je moda. Napokon je zaključila da i klasika može izgledati dobro.

Nataša Janjić zna se srediti i prva je nakon Veljače koja je unijela malo glamura u glumačke vode. Glumicu Doru Lipovčan, koja nije baš posvuduša, a i ne zna u modi puno toga pokazati, Guru ju je ipak uspio uhvatiti u makar jednoj zanimljivoj kombinaciji, samo pritom ipak apelira na njezinu lošu frizuru.

Na crnoj listi prošlog su se tjedna osim Ante Gotovca našle glumice Marija Škaričić i Dolores Lambaša. Marija Škaričić nosi niš ni s čim, torba, kaput još ajde, za šminku uopće ne zna da postoji i na koncu - hlače.

Doly je pak i Guruu neprepoznatljiva, ostarjela je u modnom smislu velikom brzinom. Ništa se njezinoj odjeći ne može osporiti, ali postala je tetka.

I da, ne zaboravite glasati tko je glam, a tko blam!
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više