HIT MODNI DODATAK

Jeftin detalj koji će podignuti i najobičniji styling

22.07.2016 u 17:07

  • +5

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ako itko zna složiti zavidno dobar styling, onda je to Olivia Palermo. Njujorška stilistica i modna ikona majstorica je slaganja naizgled nespojivih krpica, ali i kombiniranja modnih dodataka, kojima u trenu i od komada odjeće koje svi imaju u ormaru stvori styling dostojan zvijezde

Kraljica ulične mode Olivia Palermo nevjerojatnom lakoćom slaže stylinge, a sama kaže da ne gubi vrijeme na stajanje ispred otvorenog ormara, već da svoje kombinacije smišlja u hodu, ovisno o trenutačnom raspoloženju. Bez obzira bio to look za crveni tepih ili za šetnju gradom, Olivia u svakoj situaciji izgleda senzacionalno.

Zgodna Njujorčanka s urođenim smislom za modu sjajno kombinira jeftine i skupe krpice, a outfite podiže zgodnim modnim detaljima.

'Neki su ljudi minimalisti, ali ja sam velika obožavateljica modnih dodataka. Bez obzira o čemu se radilo, važno mi je da privlači poglede. Uvijek imam prsten, sat i narukvicu na ruci i igram se njima. Volim kombinirati boje. Ne držim se strogo pravila poput onog da se nikad ne nosi zajedno srebro i zlato. Sve se može kombinirati. Imam zlatnu narukvicu koju mi je mama poklonila i nju nosim gotovo svaki dan. Stoga stavite na ruku upečatljiv prsten ili upadljiv komad nakita koji se može nositi bez obzira na godišnje doba', kaže Olivia i poručuje da je najvažnije igrati se modom i uživati u tome.

Jedan od omiljenih modnih dodataka u zadnje vrijeme joj je tanki šal koji se može kupiti za nekoliko desetaka kuna, a Olivia ga je sjajno uklopila u svečanije, kao i ležernije outfite

Uz izblijedjele skinny traperice brenda Black Orchid nosila je omiljenu bijelu bluzu brenda Tibi, a jednostavan outfit osvježila je žutim balerinkama i crnim tankim šalom brenda Paige.

Tanki šal bio joj je ključni modni dodatak i kad se pojavila na zabavi u New Yorku u bijeloj haljini na faltice londonskog brenda Self Portrait i minimalističkim sandalama. Look je zaokružila visećim naušnicama brenda Max&co, sivim tankim šalom s paisley printom brenda Paige i efektnom skulpturalnom torbicom s potpisom libanonske dizajnerice s njujorškom adresom Nathalije Trad, poznatoj po torbicama neobičnih, geometrijskih oblika i oštrim kontrastima u boji, teksturi i uzorku.