VAŽNA PRAVILA

Modna ikona otkriva tajne svog besprijekornog stila

15.08.2015 u 08:00

  • +9

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Svako pojavljivanje u javnosti njujorške stilistice Olivije Palermo izaziva zavist ljubiteljica mode. Zgodna brineta s lakoćom spaja nespojivo i njezini stylinzi u svakoj su prigodi besprijekorni

Oduševljava elegancijom i nepogrešivim modnim instinktom. Stylinzi modne kraljice Olivije Palermo uvijek izgledaju kao da nije previše razbijala glavu time što će odjenuti. Jedan od razloga zašto je to tako svakako je njezina posvećenost detaljima. Svaki njezin outfit do savršenstva je dotjeran upravo zahvaljujući pomno odabranim modnim detaljima.

'Jako sam dobro organizirana. Moj ormar nikad nije neuredan. Zahvalan sam roditeljima što su me od malih nogu učili redu i disciplini i to se danas reflektira na sve aspekte mog života. Ne mogu reći da puno truda ulažem u to što ću odjenuti, izvučem stvari s vješalica… Stvar je u tome da kombiniram ono što ima u ormaru. Moja garderoba temelji se prije svega na kvalitetnim sjajnim bazičnim komadima: hlačama, trapericama, košuljama i vestama, a trendi komade kupujem u jeftinim high street dućanima', otkriva modna ikona.

Iako je milijunima žena širom svijeta ona neprikosnovena modna ikona, priznaje da osim majke nema drugih modnih uzora, no inspiraciju za svoje sjajne kombinacije pronalazi svuda oko sebe.

'Modnu inspiraciju dobivam na putovanjima, ali i gledajući mlade cure na ulicama širom svijeta. Inspirira me način na koje nose odjeću, ali i to koliko su uzbuđene modom. To se sve češće može vidjeti na ulicama jer moda postaje sve masovnija i komercijalnija', kaže Olivia i dodaje da je za nju modna prijestolnica street stylea Tokio na čijim se ulicama mog vidjeti svi mogući modni stilovi.

Njezin ormar skriva pravo bogatstvo, a priznaje da ima komada odjeća još od djetinjstva.

'Dobro arhiviram, a započela sam s time u ranoj dobi. Jedno vrijeme sam s obitelji u djetinjstvu živjela u Santa Feu pa sam otamo donijela sjajne komade indijanskog nakita s tirkizom. Također u ormaru imam plašt Betsey Johnson koji sam dobila s 14 godina i još uvijek stanem u njega', kaže lijepa stilistica.

U torbi uvijek sa sobom nosi lak za kosu Elnett, dodatnu bočicu crvenog laka za nokte, puder, rumenilo, eyeliner, dvostranu ljepljivu raku i šampon za suho pranje te četku. Priznaje da svaki dan bez iznimke pere i fenira kosu jer je uredna frizura ključ svakog dobrog stylinga

Zaštitni joj je znak i crveni lak na noktima, a u suradnji s brendom Ciate pokrenula je liniju lakova za nokte, a uskoro izlazi i njezina prva kolekcija make-upa u kojoj će prevladavati zemljani tonovi.