VJERNA SEBI

Jennifer Aniston stalno u istom modelu traperica i sandala

20.07.2016 u 14:56

  • +4

Jennifer Aniston

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Najljepša žena na svijetu po izboru magazina People, Jennifer Aniston, godinama je vjerna istom modelu cipela i traperica, a od njih ne odustaje ni kad putuje

Glumica Jennifer Aniston ne odustaje od prepoznatljivog stila, ne eksperimentira s trendovima, krojevima i bojama, a njezina pojavljivanja na crvenom tepihu, iako uvijek donekle predvidljiva, redovito joj osiguravaju mjesto na listi najbolje odjevenih zvijezda.

S godinama je, kaže, otkrila, u čemu se najbolje osjeća i što joj najbolje pristaje, a to su bez sumnje udobne traperice ravnog kroja nogavica te obožavane sandale s punom petom. U zračnoj luci LAX u Los Angelesu Aniston je snimljena u tamnim trapericama i ove sezone omiljenim joj sandalama s potpisom britanske modne kuće Burberry. Bijela majica, dugi crni svileni ogrtač i neizostavan šal upotpunili su njezin casual sportski styling po kojem je poznata. Uz crnu torbicu brenda The Row, iza kojeg stoje najpoznatije holivudske blizanke, Mary-Kate i Ashley Olsen, glumica je nosila sunčane naočale s potpisom modne kuće Celine i ogrlice dizajnerice Jennifer Meyer

Sandalama s punom petom vjerna je godinama, a omiljeni model Alex Swamp s potpisom Stuarta Weitzmana ove godine zamijenila je modelom Catsbrook modne kuće Burberry u crnoj i smeđoj boji.

'Definitivno sam ljubiteljica štikli i volim biti nekoliko centimetara viša, a obožavam cipele s punom petom i to one jako, jako dobre cipele s punom petom. Jednom kad pronađem dobre cipele s punom petom nikad ih se neću odreći', svojedobno je izjavila Aniston.

Osim sandala s punom petom, 47-godišnja zvijezda ljubiteljica je klasičnih traperica ravnih nogavica ili bootcut kroja, a ne krije da prezire skinny modele.

'Meni su osobno puno draži modeli s nogavicama koje se lagano šire na dnu, poput modela iz 70-ih, ili poderane udobne traperice, kao i one udobnog boyfriend kroja', kaže glumica koja je, osim omiljenim komadima odjeće, vjerna istoj beauty rutini držeći se pravila manje je više. 'Manje šminke, manje živciranja i jednostavan, prirodni izgled koji mi je zapravo najdraži', ističe.

Glumica se nedavno našla u središtu pozornosti kad je sita nagađanja je li ili nije trudna odlučila izvesti stvari na čistac i u otvorenom pismu objavljenom na Huffington Postu 'izbacila' sve što se godinama nakupljalo u njoj.

'Samo da se zna, nisam trudna. Samo mi je dosta svega… Zar zaista gledamo vrijednost žene po njezinom statusu, je li udana ili nije te je li rodila ili ne? Mi smo kompletne osobe s ili bez srodne duše, s ili bez djeteta.' Dodala je i kako će, ako jednog dana i bude trudna, ona biti ta koja će prva objaviti javnosti sretnu vijest.