PRAVA ŠTETA

Njene duge noge pale su u drugi plan zbog ovih štikli

29.06.2016 u 11:33

  • +3

Chrissy Teigen

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Manekenka Chrissy Teigen već je na meti nametljivih kritičara koji prigovaraju da previše izlazi za jednu mladu majku, a sada su je prozvali i žrtvom mode zbog neobičnih cipela s potpisom kontroverznog repera i dizajnera Kanye Westa

Na optužbe da prečesto ostavlja dvomjesečnu kćerkicu zbog večernjih izlazaka, Chrissy Teigen nije ostala dužna hejterima na društvenim mrežama, a sada je na meti zbog cipela koje doista izgledaju prilično neudobno.

Osim što djeluju neudobno, za cijenu od 4.000 kuna izgledaju i puno jeftinije jer remenčići izgledaju kao da su napravljeni od gume staromodnih sandala za plažu.

Lijepa manekenka cipele s vrtoglavo visokom i prozirnom petom te tankim remenčićima kombinirala je na hit satensku haljinu u popularnom kroju košulje. Kratka haljina zaobljenih rubova otkrivala je njene lijepe duge noge, a kako to ona voli, nije se libila otkopčati koji gumb više i istaknuti bujni dekolte.

Sa suprugom Johnom Legendom uputila se na rođendansku proslavu jedne od sestara iz slavnog Kardashian klana, Khloe. Možda je odlučila nositi neobične cipele budući da je slavni reper suprug poznatije sestre Kim te su njih dvije dobre prijateljice. Osim toga, jasno je da jako voli stil odijevanja najpoznatije starlete Kardashian te se tijekom trudnoće hvalila koliko je korisnih modnih savjeta dobila od upravo od nje i možda se samo radi o istom ukusu kojim se ovaj puta nije proslavila.