VRUĆI SAVEZNIK

Odjevni komad u koji se ovog ljeta isplati uložiti

27.06.2016 u 13:44

  • +3

Slavne dame u košulja-haljinama

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Da su haljine veliki ljetni saveznik, već je dobro znana činjenica, a takozvane košulja-haljine posebno se ističu u moru trendovskih silueta

Haljina kao kul majica

Lagana košulja-haljina, upravo zahvaljujući karakteristikama košulje, može djelovati kao kul majica. Sve što trebate učiniti jest otkopčati donji dio košulja-haljine koju ćete kombinirati s elegantnim parom hlača. Iako spomenuta kombinacija možda i nije najbolji izbor za visoke temperature, djelovat će itekako dobro u prohladnim ljetnim večerima.

Resort '17 look 2 ??

Fotografiju objavljuje Serafina at isa_arfen (@isa_arfen)

Trend 90-ih

Kao što je slučaj s trendom svilenih slip haljina nalik spavaćicama, i košulja-haljinu, ako stiže s tankim naramenicama, možete kombinirati s običnom majicom kratkih rukava. Ovom kombinacijom oživit ćete jedan od brojnih trendova 90-ih koji ove sezone posebno intrigiraju modni svijet.

Hands up who loves @isa_arfen

Fotografiju objavljuje yasminsewell (@yasminsewell)

Košulja-haljina u večernjem izdanju

Ovisno o tome gdje provodite ljetne mjesece, vrijeme katkad može sugerirati nošenje dugih rukava. Kao što je prikazano na reviji brenda Altuzarra, košulja-haljina s tankim naramenicama odlično će izgledati u paru s majicom dugih rukava što u konačnici rezultira temperaturno mudrim stajlingom.

Haljina poput ogrtača

Tanki kaftan-ogrtači koji teksturom, bojom ili printom podižu kombinacije velik su sezonski hit, no jednak efekt možete postići i otkopčanom košulja-haljinom u službi stajliš ogrtača koju ćete nositi na bikini ili vruće hlačice u ljetnim mjesecima.

Najsvestraniji komad u ormaru

Mnogi se slažu da glavna ljepota košulja-haljina leži u njihovoj svestranosti. Potpuno zakopčana verzija ove haljine podarit će poslovan izgled, nekoliko otkopčanih gumba ležeran casual izgled, potpuno otkopčana haljina djelovat će poput ogrtača dok ćete otkopčavanjem gumba u donjem dijelu dobiti zavodljivu dugu košulju.