MODNA BUNTOVNICA

Julia Roberts: Iako sam bila bosa, izgledala sam dobro

18.05.2016 u 10:16

  • +5

Bosonoga Julia Roberts

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Na premijeri filma 'Money Monster' zgodna žena Julia Roberts izula je crne štikle i bosonoga se popela stepenicama ispred Palais de Royals, a tim je potezom zazvala oduševljenje javnosti

Uostalom, zvijezda kalibra Julije Roberts može sve. Što je i dokazala na ovogodišnjem canneskom crvenom tepihu kad je s prepoznatljivim širokim osmijehom na licu krenula bosonoga uz stepenice.

Zgodna žena nije se dala smesti, a na pitanje novinara australskog kanala Channel 7 zašto je odlučila skinuti štikle, odgovorila da je bez obzira na to bila itekako prikladno odjevena: 'Puno toga se događalo od mojih gležnjeva prema gore. Ne zaboravimo na to! Puno vremena i truda uloženo je u moj izgled od gležnjeva pa prema gore. Želim da se zna. I izgledala sam dobro!'

Julia je nosila crnu toaletu s potpisom Armani Prive koja je otkrivala njezin dekolte na kojem se isticala upadljiva ogrlica s ogromnim smaragdom, no njezin najljepši modni dodatak ipak je bio zarazan osmijeh.

Holivudska miljenica prvo je u podnožju stepenica pozirala okupljenim fotografima s redateljicom Jodie Foster i kolegom iz filma Georgeom Clooneyjem, a prije nego li se krenula peti stepenicama diskretno je skinula svoje vrtoglavo visoke crne štikle, dala ih asistentu i bosonoga krenula prema vrhu gdje ju je dočekao direktor festivala Thierry Frémaux koji je kroz smijeh upirao prstom u Julijine bose noge.

Njezin potez tim je zanimljiviji kad se zna da dress code najglamuroznijeg filmskog festivala na svijetu zahtijeva od žena da nose štikle a od muškaraca smoking te da su lani neke dame bile vraćene s crvenog tepiha na premijeri filma 'Carol' jer su umjesto u štiklama došle u ravnim cipelama.

No, lijepa 48-godišnja holivudska zvijezda ne krije da se najbolje osjeća u trapericama i jednostavnim bijelim košuljama te da kad su cipele u pitanju ništa ne može nadmašiti udobne ravne cipele.

'Obožavam model brogues. Kad bi brogues i čizme imali dijete, bila bi to savršena cipela', otkrila je Julia nedavno u intervjuu za časopis InStyle.