BREND KOJI OSVAJA

Severina i holivudska ljepotica u istoj haljini

09.05.2016 u 19:28

Bionic
Reading

Da je Severina velika ljubiteljica mode, jako se dobro zna, a koliko je u korak sa svjetskim trendovima i popularnim ljepoticama, dokazuje 'it' haljina još popularnijeg brenda Self Portrait

Kraljica estrade na Instagramu se pohvalila fotografijom na kojoj pozira s vjenčanom kumom i dugogodišnjom prijateljicom Andreom Čermak. Obje su dame bile lijepo dotjerane i dok je Andrea Čermak bila vrlo elegantna u odijelu, Severina je plijenila pažnju u haljini jednog od najpopularnijih brendova u zadnje dvije godine.

Plava čipkana haljina, model Daphne, londonskog brenda Self Potrait samo je jedan od nekoliko hit komada ove modne kuće, a slavne ljepotice iz sezone u sezonu sve češće nose njene romantične, ali i izazovne kreacije. Među mnogobrojnim ljepoticama trendi komadu nije odoljela ni mlada pjevačica i glumica Zendaya.

Na premijeri filma 'The Hateful Eight' Disneyjeva uzdanica blistala je u identičnoj plavoj haljini kao i Severina. Također je odabrala crne štikle, ali za razliku od pjevačice nije istaknula grudnjak. Severina je, poput prave fashionistice, uz trendovsku haljinu nosila skupocjene cipele, a radi se o štiklama Octavia brenda Charlotte Olympia, vrlo izazovnima zahvaljujući vrtoglavo visokim potpeticama i platformi.

Efektna čipkasta haljina zapela je za oko lijepim brinetama, a kreacije ovog londonskog brenda staroga svega dvije godine sve su popularnije među svjetskim zvijezdama i nose ga Reese Witherspoon, Elizabeth Banks, Lucy Hale, Rachel McAdams i Kristen Stewart, ali i slavne Hrvatice poput Tatjane Dragović, supruge rukometaša Blaženka Lackovića, Nikoline, Nevene Rendeli, Lane Banely, ali i Severine, koja je u crnoj haljini Self Portraita zablistala i u televizijskoj reklami za Mass.

Moja ?? @andreacermak #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojić (@severina)


Brend je u rujnu 2013. osnovao malezijski dizajner Han Chong, a njegove haljine su doživjele velik uspjeh jer su izazovne, ali vrlo elegantne i, što je još važnije, nemaju previsoku cijenu. Njihov najprodavaniji model je očaravajuća čipkasta haljina Azalea, apsolutni hit u protekloj godini, a kreaciji koja pristaje gotovo svakoj građi ne mogu odoljeti brojne trendseterice ni ove godine, zbog čega je i dalje najprodavaniji model sve uspješnijeg brenda.