ZVIJEZDA JE ROĐENA

Prelijepa kći slavne manekenke zasjenila sve ljepotice

06.05.2016 u 10:46

Bionic
Reading

Nakon što joj je manekenska karijera vrtoglavo poletjela uzlaznom putanjom, Kaia Gerber postala je zanimljiva javnosti jer je i kći slavne Cindy Crawford i čini se da će biti još uspješnija od svoje majke

Među mnogobrojnim obožavateljima pop zvijezde Rihanne, koja je održala koncert u Los Angelesu u sklopu turneje Anti World Tour, mlada Kaia Gerber zapela je za oko paparazzima svojom ljepotom, ali i dobrim stylingom

Iako su na koncert Rihanne došle puno poznatije ljepotice poput mlade Kendall Jenner iz klana Kardashian ili prelijepe Rosie Huntington-Whiteley, Kaia je ipak bila u centru pažnje.

Ova zgodna 14-godišnjakinja odjenula se za izlazak s prijateljicama upravo u skladu sa svojim godinama, ali i odlično uparila sve trendovske komade. Uske traperice, čizmice, rezana majica i kožna jakna sjajno su joj pristajali.

Sasvim je jasno da je Kaia naslijedila svu ljepotu od svoje mame, a mnogi prognoziraju da će biti još i uspješnija budući da je nekoliko godina ranije dobila prvu kampanju nego Cindy, i to za Versace Young.

'Moja mama najbolje zna sve o tim stvarima. Ona zna toliko toga o modelingu. Teško da bi mogla mirno sjediti na snimanju a da mi nešto ne kaže', kaže Kaia, o čijoj se karijeri brine agencija IMG, pod budnim okom iskusne mame.

Nakon nekoliko većih kampanja, Kaia je s mamom zasjala na naslovnici pariškog Voguea za travanj, a kada su jedna do druge, vidi se i koliko su zapravo slične.