STILSKI ZAOKRET

Sve je iznenadila novom bojom kose

18.04.2016 u 09:35

Bionic
Reading

Ni planetarno popularna Taylor Swift nije zaobišla ovogodišnje izdanje festivala Coachella koji je iskoristila kako bi svijetu predstavila novu, pomalo neočekivanu frizuru

Nakon što je svoju dugu prirodno plavu kosu ošišala i na dodjeli nagrada Grammy predstavila oštri bob s gustim šiškama nalik poznatoj urednici američkog Voguea, Taylor Swift iskoristila je najpoznatiji glazbeni festival kako bi predstavila nešto drukčiji izgled.

Svoju prirodno plavu kosu sada je podebljala platinasto plavom, a s novom bojom stigla je i promjena postojeće frizure. Donedavnu oštru formu boba ublažila je stepenastim šišanjem pramenova, a finalni rezultat istovremeno je dobar i neočekivan s obzirom na to da, za razliku od kolegica, nije sklona drastičnim promjenama izgleda.

Novi i neočekivan izgled, osim na Coachelli, predstavila je i u novom izdanju časopisa Vogue, ne skrivajući svoju oduševljenost novim izgledom i naslovnicom koju smatra jednom od najboljih do sada. U velikom intervjuu za Vogue popularna Taylor dotaknula se jednogodišnje veze sa škotskim DJ-jem Calvinom Harrisom priznavši kako bi je voljela, što je moguće više, sačuvati od očiju javnosti.

This is my favorite cover I've ever gotten to be a part of. Thank you @voguemagazine and @mertalas!!

Fotografiju objavljuje Taylor Swift (@taylorswift)