INSTANT KLASIK

Kako je običan ruksak osvojio zvijezde

23.02.2016 u 15:34

  • +2

Hit ruksak

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Povratak ruksaka na modnu scenu nije nikakva novost, no jedan se posebno istaknuo. Riječ je o ruksaku s Burberry potpisom koji je osvojio ogroman broj svjetskih zvijezda

Za modnu kuću Burberry koja je izgradila carstvo na osnovu jednog bezvremenskog komada kao što je baloner, nije nikakvo iznenađenje da sve nove proizvode nastoji približiti uspjehu tog klasika. Nakon instant klasika poput personaliziranih ponča i šalova, došao je red na ruksak.

Burberry ruksak predstavljen je u kolekciji za proljeće/ljeto 2016, a do sada su ga profurale brojne slavne trendseterice uključujući Taylor Swift, Caru Delevingne i australsku glumicu Margot Robbie

Taylor swift rocking the #burberryrucksack #burberry #fashion

A photo posted by @onyxprince on

Spomenuti ruksak od najlona i kože na tržište je izbačen po cijeni od 1.295 dolara ili oko 8.700 kuna i u četiri boje – crnoj, navy plavoj, tamnocrvenoj i vojnički zelenoj. Ipak, sudeći prema brojnim zvijezdama, posebno se istaknuo model u crnoj boji. Burberry ruksak dio je dizajnerske 'Functionregalia' kolekcije brenda koja istovremeno označava funkcionalnost i kul status.

Ono što ovaj na prvi pogled običan ruksak izdvaja od ostalih, mogućnost je stvaranja personaliziranog modela zahvaljujući opciji stavljanja monograma. Stvaranje personaliziranog modela za klijentice, Burberry koristi već duže vrijeme, što nimalo ne čudi, s obzirom na to da je ne tako davno Burberry pončo s inicijalima postao predmet žudnje za brojne modne ovisnice.

Ove godine glavni je fokus na ruksaku od posebnog, vodootpornog najlona koji svojom kvalitetom oponaša tkaninu klasičnog Burberry balonera. Povodom kolekcije, ovi iznimno popularni ruksaci predstavljeni su u kombinaciji s casual majicama i hlačama, kao i kratkim, koktel haljinama i onima do poda, čime Burberry daje do znanja kako njihov ruksak pristaje gotovo svim odjevnim kombinacijama.