ODUŠEVILA STYLINGOM

Na putu je da postane prava modna ikona

05.02.2016 u 14:08

Bionic
Reading

Nevezano o prilici, zvijezda filma '50 nijansi sive' uvijek pažljivo bira outfite. Tako je bilo i ovaj put u New Yorku, u kojem se pojavila u zanimljivoj crno-bijeloj kombinaciji kojom je prkosila niskim temperaturama

Kći Melanie Griffith i Dona Johnsona, osim što pokušava pokoriti Hollywood u glumačkim vodama, jednako se dobro snalazi u onima modnim.

Za intervju povodom promocije novog filmskog projekta Dakota se u prohladnom New Yorku pojavila u outfitu dostojnom nekih toplijih vremena. Otvorene crne štikle s visokom potpeticom kombinirala je s laganim hlačama širokih nogavica i visokim strukom. Hlače koje su joj krojem naglasile duge noge i tanak struk nastavljale su se na tanko pletenu i rezanu majicu u bijeloj nijansi s padajućim rukavima.

Tanko pletivo i svileni materijal hlača Dakota je obogatila klasičnom kožnom jaknom, a cjelokupan outfit zaokružila je naočalama smeđih stakala i nisko spuštenim konjskim repom.

Odabir odjevnih komada i obuće naglasio je glumičine tetovaže na desnom ramenu i stopalu, kao i zavidno vitku figuru. Po pitanju make-upa, Dakota je svoju prirodnu ljepotu istakla sjajnim roza ružem, rumenilom jednake nijanse i zlatnim sjenilom koje je u prvi plan bacilo njezine smaragdnozelene oči.

Nakon velikog uspjeha filma '50 nijansi sive' Dakota Johnson trenutno promovira najnoviji filmski projekt naslova 'How To Be Single', u kojem joj društvo prave Rebel Wilson, Leslie Mann i Alison Brie