NIJE ODOLJELA

I Stella McCartney morala je jednom pogriješiti

29.11.2015 u 12:49

Bionic
Reading

Britanska modna miljenica i kraljica stila kojom se Britanija ponosi, na humanitarnom božićnom domjenku proteklog tjedna pokazala je da se ni ona više ne zna dostojanstveno nositi s godinama

'Iskreno, mogu reći da me modna industrija nije učinila neurotičnom ženom opterećenom svojim izgledom. Moja odjeća to dokazuje. U njoj se žena treba osjećati sretno i ugodno', tvrdila je nekad samouvjereno  britanska modna zvijezda Stella McCartney. Unatoč svemu danas se 44-godišnja dizanerica manje samouvjereno nosi s vlastitim godinama. O njezinu izgledu na humanitarnom božićnom domjenku čija je bila domaćica, raspisali su se svi britanski mediji.

Nekad besprijekorna i suzdržana McCartney nije odoljela pošasti 21. stoljeća - pomlađivanju botoksom, a da je njezina ukočena mladolikost postala preupadljiva, dokazuju i fotografije. Slavna Britanka bila je najveća zagovornica prirodnog izgleda i modne odmjerenosti, no pokazala je da ostati imun na pogreške, posebno u svijetu mode i ljepote, nije lak posao.

Njezin suprug Alasdair Willis kreativni je direktor modnog brenda Hunter i poput svoje supruge, već je godinama u modnoj industriji. Par ima četvero djece.

Thank you to my stunning date at the #BFA... Liv a little X Stella

A photo posted by Stella McCartney (@stellamccartney) on

My two biggest fans! X Stella. Thanks @BritishFashionCouncil for naming us Brand of The Year at the #BFA's this evening!

A photo posted by Stella McCartney (@stellamccartney) on

Three's a charm! Tonight for the annual #STELLAHoliday lights switch on!

A photo posted by Stella McCartney (@stellamccartney) on