TRUDNICA SA STILOM

Jelena Veljača pokazala koliko uživa u trudnoći

21.10.2015 u 20:08

Jelena Veljača na tretmanu kose

Izvor: Promo fotografije / Autor: Denis Butorac

Bionic
Reading

Lijepa glumica Jelena Veljača očito uživa u trudnoći – neopterećeno nosi udobnu odjeću bez šminke. A što će joj šminka, kad ionako blista

Jelena Veljača možda je u trudnoći odlučila preskočiti šminku, a seksi odjeću zamijeniti trendi kombinezonom H&M-a, no jednu stvari ipak nije zanemarila – odlazak u svoj omiljeni frizerski salon.

Kad je kosa u pitanju, mnoge poznate Hrvatice vole otići u Salon F. S obzirom na to da je u njemu nedavno lansirana nova personalizirana njega kose, ne čudi da su se neke poznate mame odlučile počastiti.

Jelena Veljača, Antonija Stupar Jurkin i Ana Miščević uživale su u novom tretmanu njege kose pod vještim rukama Ivone Palić, Romane Krajačić, Petre Bencek i Zvonimira Franića.

N, kod frizera nisu bile samo žene, već i nekoliko muškaraca, a među njima i Dalibor Petko.


Zahvaljujući Kérastaseovoj dijagnostičkoj kameri, koja zumira kosu do 600 puta, Jeleni, Antoniji i Ani postavljena je izrazito precizna dijagnoza i određene su primarne i sekundarne potrebe kose. Zatim je uslijedilo miješanje aktivnih sastojaka. Prema postavljenoj dijagnozi, svaka je dobila svoju personaliziranu njegu.

Uz isprobavanje nove njege Fusio – Dose, tim Salona F predstavio je i nove trendove za sljedeću sezonu.

Must have kod muške populacije je brada, uz koju dolazi i nešto nemarnija, duža kosa, slojevito ošišana. Velika briga posvećuje se samoj njezi vlasišta i jačanju korijena jer je kod muške populacije zbog pojačanih testosterona korijen slabiji te kosa ispada već u ranijoj dobi’, objasnio je Zvonimir Franić, vlasnik Salona F.

Ivona Palić iz Salona F najavila je i popularni lob s hladnim tonovima (must have siva kosa), a za one odvažnije dame tu je i boja u nijansama bombona. Ozbiljnije klijentice imale su priliku saznati da popularni babylight pramenovi te balayage ostaju i dalje hit, samo u malo hladnijim tonovima. Od frizura, kosa je više zaglađena, ravna, a ako su u pitanju valovi, onda su vrlo blagi. Ležerne frizure velik su plus.