TIJELO IZ SNOVA

Ovom dijetom Beyonce je izgubila 29 kilograma

06.05.2015 u 15:55

Bionic
Reading

Beyonce je na nedavnom događanju Met Gala bila prava senzacija u izazovnoj haljini kojom je otkrila sve svoje draži. Slavna pjevačica provodi poseban veganski način prehrane još od 2013. kojim je u ciklusima od 22 dana ukupno izgubila 29 kilograma

Beyonce (33) je u prošlosti vodila bitku s kilogramima, no čini se da je sada pronašla idealan način prehrane kojom se preporodila.

Budući da je u trudnoći nakupila dosta kilograma, uspjela se stesati u samo nekoliko mjeseci, a vitku liniju zahvaljujući ovom režimu prehrane održala je i do danas.

Tajna je njezine vitke figure u veganskom načinu prehrane koji je prihvatila još 2013. nakon rođenja kćerkice Blue Ivy, a provodi je i njezin suprug Jay-Z.

'Ako je Beyonce koja je velika gurmanica iz Houstona uspjela tom dijetom, možete i vi. Bitno je izdržati 22 dana', rekao je poznati nutricionist Marco Borge koji je nedavno objavio knjigu o toj revolucionarnoj veganskoj dijeti koju je koristila i Beyonce. Radi se o veganskoj dijeti koja isključuje sve životinjske proizvode, čak i mlijeko i jaja.

Na jelovniku pjevačke dive našli su se veganski specijaliteti nutricionista Marca Borgea.

Obroci su pripremani prema ovom omjeru: 80 posto ugljikohidrati, 10 posto masnoće i 10 posto proteini. Borge savjetuje i da je bitno svaki dan pojesti u miru tri kvalitetna obroka, vježbati 30 minuta dnevno, piti puno vode i zadnji obrok pojesti barem dva sata prije odlaska u krevet.

Mnogi stručnjaci ističu prednosti veganske dijete jer ona smanjuje kolesterol, tlak, kao i rizik od srčanih bolesti. Na Beyonceinom jelovniku nalazi se puno zelenih jabuka, krastavaca posutim octom, crvene paprike i limuna, a pije i proteinske shakeove. Dakako, i naporno vježba pa ne čudi da je na većeri Met Gala bila među najzapaženijim uzvanicama u zavodljivoj haljini kuće Givanchy.

Beyonce kaže da se nije nikad osjećala bolje otkad je prešla na vegansku dijetu. 'Puna sam energije, nemam problema sa spavanjem, izgubila sam višak kilograma, regulirala mi se probava', rekla je.

Osim Bey, poznati koju provode ovu vegansku dijetu su i Alicia Silverstone, Ellen DeGeneres, Portia De Rossi, Olivia Wilde, Joaquin Phoenix i Tobey Maguire