SLOŽITE JE SAMI

Frizura koju baš svi nose i nećete joj lako odoljeti

13.04.2015 u 09:57

  • +10

MTV Movie Awards

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ove sezone ultimativan je hit bob s valovima, ali ništa manje popularan nije ni tzv. konjski rep, a složit ćete se da ga je lako napraviti i u hipu imati super frizuru

Da je konjski rep trendi frizura, dovoljna dobra čak i za crveni tepih uz glamurozne haljine, vidjelo se i na dodjeli Oscara, a da je i dalje vrlo poželjan, pokazalo se na dodjeli MTV Movie Awards u Los Angelesu.

Ljepotice i slavna imena poput Belle Thorne, Holland Roden ili Brittany Snow tako su u seksi outfitima i sa savršenim make-upom došle na crveni tepih s varijacijama konjskog repa i svaka je od njih izgledala posve božanstveno.

Holland Roden bujnu je kosu povezala niže, ali je malo podigla gornji dio, a Brittany Snow složila je vrlo jednostavnu, ali elegantnu varijantu klasično povezane kose u rep. Brittany Snow lagano valovitu kosu složila je u visoki rep, ali je pustila šiške da joj slobodno padaju oko lica. Emily Ratajkowski pak povezala je samo gornji dio kose iako se na prvi pogled čini da ima visoki rep. Dakle, ovisno o duljini kose, možete se poigrati pa složiti bilo koji tip ove frizure.

Ove su dame dokaz toga da se ovog proljeća i ljeta uopće ne morate zamarati raznim frizurama te uvijek možete biti u trendu. Visoki rep idealan je za dan na poslu, odlazak na plažu ili večernji party, na kojem planirate zablistati u nekom seksi outfitu