SAMO ZA TPORTAL

Nevena Rendeli otkrila tajnu svoje nove frizure

22.01.2015 u 07:20

Bionic
Reading

Voditeljica Nevena Rendeli napravila je mali zaokret u svome stajlingu pa je skratila kosu i odlučila se za trenutno vrlo trendi bob frizuru. Osim promjene frizure, Nevena nam je otkrila kako inače stvara svoje stajlinge i što rado nosi

'Nakon nekoliko godina odlučila sam odrezati relativno dugu kosu, a kod mene je to bilo najduže što može biti, i ošišati se na popularni bob upravo iz razloga da mi bude lakše održavati frizuru. U dogovoru s frizerkom odabrala sam frizuru koju je vrlo jednostavno napraviti', rekla nam je simpatična Nevena i u šali dodala kako je njezini zovu 'frizura napravi sam' ili 'upravo sam ustala iz kreveta i nisam se počešljala'. Dodaje kako ima prirodno kovrčavu kosu pa se veseli raznim varijantama ove frizure.

Iako je njezin novi odabir frizure potpuno trendovski, kaže nam da ih ne slijedi baš uvijek. Ovih ju je dana, kao i mnoge, uhvatio siječanjski blues pa joj je jedini moto prilikom odijevanja - toplo i udobno.

Kada je u pitanju odjeća, jako voli Amari'e i otkriva da je nosi u svim prilikama te od svih domaćih dizajnera njezine odjeće sigurno ima najviše u svome ormaru. Od stranih pak rado nosi Alexandra Wanga, pogotovo jeftiniju liniju T.

Upravo je njegovu usku haljinu od različitih materijala i geometrijskih oblika nosila na nedavno održanom 62. Zagrebačkom festivalu, na kojem je imala ulogu voditeljice. Uz haljinu je odabrala njegove cipele, baš kao i Lana Banely, koja je istu tu kombinaciju imala na predstavljanju Wangove kolekcije za H&M. Zgodnoj haljinici nije odoljela ni Severina, pjevačica koja ju je u studenom odjenula za jedan od svojih nastupa.

'Volim Wangovu estetiku u bilo kojoj kombinaciji, a najdraža mi je ona koja je, kao ova za H&M, prihvatljiva za moj džep', rekla nam je Nevena.