SRAZ MODE I SPORTA

Predstavljena kolekcija Alexandera Wanga za H&M

17.10.2014 u 10:41

  • +8

Alexander Wang x H&M

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Dugo iščekivana kolekcija američkog dizajnera Alexandera Wang za H&M konačno je i službeno predstavljena. Dvorana Armory on the Hudson u New Yorku pretvorena je iz zatvorene staze i stadiona u modnu arenu za svjetsko lansiranje kolekcije Alexander Wang x H&M

Jessica Chastain, Mary J. Blige, Dakota Fanning i Justin Theroux bili su među gostima koji su gledali performans nadahnut kolekcijom predstavljenom na futurističkoj stazi za trčanje koja je pretvorena u modnu pistu. Dizajnerska kolekcija bit će dostupna u 250 trgovina diljem svijeta, uključujući i Zagreb od 6. studenog 2014. godine.

'Večerašnji događaj lansiranja kolekcije Alexander Wang x H&M bio je pun energije i istinskog doživljaja koji nadilaze modu; od stava i brzine nastupa, preko improvizirane prodavaonice u okruženju prostorija za presvlačenje do nastupa poznatih osoba kao što su Missy Elliott i Sharaya J na zabavi nakon revije', rekao je Alexander Wang.

Minimalistički sportski look glavna je karakteristika Wangove kolekcije koja je namijenjena mlađoj urbanoj populaciji. Ako volite vrijeme provoditi u teretani i pritom volite imati brendirane krpice na sebi, onda je ovo idealna kolekcija za vas. Ljubitelji monokromatskog looka doći će na svoje, jer Wang u svojoj kolaboraciji s švedskim modnim gigantom koristi isključivo crnu, bijelu i sve nijanse sive boje.