NAJSEKSI ŽENA NA SVIJETU

Nakon dvije trudnoće izgleda bolje no ikad

15.10.2014 u 09:06

  • +5

Penelope Cruz

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Časopis Esquire proglasio je španjolsku ljepoticu Penelope Cruz najljepšom ženom na svijetu za ovu godinu i ona svakako opravdava tu laskavu titulu

Zanosna crnka već je više puta osvajala razne titule ljepote, a slavu je prvo stekla u Španjolskoj filmovima poput 'Šunka, šunka', 'Belle Époque', 'Djevojka tvojih snova' i 'Sve o mojoj majci'. Glumila je i u američkim filmovima kao što su 'Nebo boje vanilije' ili 'Bandidas'.

Za ulogu u filmu Woodyja Allena 'Vicky Cristina Barcelona' nagrađena je Oscarom za najbolju sporednu glumicu u 2008. Tako je postala prva Španjolka dobitnica Oscara.

Zaštitni je znak ove slavne glumice duga tamna kosa i simpatičan naglasak. Uvijek nasmijana i dobro raspoložena, Penelope radi punom parom, a nakon svakog porođaja naglašavala je da je vitku liniju vraćala postupno i prirodno.

Novom titulom najljepše na svijetu Penelope je tako stala uz bok prekrasnim ženama poput Scarlett Johansson, Mile Kunis, Angeline Jolie, Rihanne, Halle Berry, Kate Beckinsale, Charlize Theron ili Jessice Biel.

Prelijepa glumica u sretnom je braku s glumcem Javier Bardemom od 2010. te imaju trogodišnjeg sina i jednogodišnju kćer.