SEKS I GRAD I LUDE OSAMDESETE

Punk transformacija Kim Cattrall

10.09.2009 u 10:57

Bionic
Reading

Žderačica muškaraca iz serije i filma 'Seks i grad' Samantha Jones, čiji lik utjelovljuje Kim Cattrall, u novom nastavku filma vratila se u svoje mlade dane transformiravši se u punk princezu

Trash punk imidž Samanthe Jones dio je 'flashback' scene prisjećanja davnih dana kada su četiri prijateljice stigle u grad. Za potrebe te scene, Kim se odjenula u stilu osamdesetih, u ne baš profinjeno izdanje koje teško da bi se moglo povezati s njezinim profinjenim, pomalo ekstravagantnim stilom koji je gradila tijekom serije.

'Mlada' Samantha izblajhana je plavuša duge, (pre)natapirane kose, a na sebi je iskombinirala crno-bijele tajice zmijskog uzorka s čipkom, topić sa žuto-ljubičastim leopard uzorkom i kratki prslučić od trapera ukrašen zakovicama. Struk je naglasila tankim crnim remenom sa zakovicama, a oko bokova je opasala još jedan pojas na kojem je pričvršćen walkman, koji je u to vrijeme morao imati svatko tko je držao do sebe. Sve to začinila je crvenim lakiranim špičastim čizmicama.

Sličnu scenu oživljavanja davnih dana dolaska u New York imala je i Sarah Jessica Parker, koja u filmu glumi lik Carrie Bradshaw. Ona je svoje mlade dane predstavila u već dvije retro kombinacije - jednom u sportskoj sivoj varijanti, a drugom u stilu Madonne iz vremena filma 'Desperately Seeking Susan'.