MODNA VIZIONARKA

Carrie Bradshaw obožava štikle, no ni ona nije uspjela odoljeti New Balance tenisicama

27.12.2023 u 14:04

Bionic
Reading

Lik spisateljice Carrie Bradshaw, koji godinama utjelovljuje glumica Sarah Jessica Parker, poznat je po svojoj opsesiji visokim potpeticama, a osobito onima s potpisom Manola Blahnika

Glavna junakinja serije 'Seks i grad' i spin-off projekta 'I tek tako...' u svom ormaru nema samo štikle, na što je javnost podsjetio Instagram profil Trainer Spotting.

Poput modnih ovisnica danas, Carrie Bradshaw također je pala na 'tatine' tenisice brenda New Balance.

U prvim sezonama hit serije HBO-a, Carrie nosi crvenu verziju modela 576 kojom je istaknula kombinaciju stvorenu od danas iznimno poželjnih komada na modnoj sceni.

Hlače s trendovskim pinstripes uzorkom, nosila je uz sivi džemper koji se ove sezone nametnuo kao must-have komad u ormaru zahvaljujući gospođi Pradi, a tu je i kaput midi dužine u neodoljivoj nijansi plave.

Golim okom siluetu New Balanceovog modela 576 lako je zamijeniti za model 574. Klasičnog izgleda, model 576 prilično je dobra opcija tenisica za svakodnevno nošenje.

'Iako slične po izgledu, 576 je originalna i uzdignutija verzija proizvedena u Velikoj Britaniji', objašnjava Sam Pearce, voditelj kreativnog dizajna New Balancea.

Od svog početka 1988. godine, model 576 — originalno dizajniran kao tenisice za trčanje — postao je oglednim primjerkom klasičnih New Balance silueta.

  • +10
Seks i grad Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo