FASHION GURU:

Nives nema stila, ali nimalo!

02.07.2014 u 11:12

Fashion Guru

Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Žućko

Bionic
Reading

Odjednom su Rozga i Seve dobile konkurenciju u Nives Celzijus. Guru ne krije da mu je najsmješnije to što Nives glumi damu sa stilom iako je evidentno da ga nema, jer da ga ima, onda sigurno ne bi izvodila sve one stvari koje smo viđali posljednje desetljeće

Guru priznaje da nikako, ma koliko se trudio, nije uspio shvatiti haljinu u kojoj se pojavila Marijana Mikulić. Štogod da je pokušavala, uspjela je na kraju izgledati samo kao bogata zavjesa, no ako ništa, bitno je da Marijana dobro zrači.

Vrlo jednostavno, a opet itekako efektno, ukratko bi se mogao opisati look Ivane Šundov. To je jedan od onih lookova koje je vrlo lako kopirati i izgledati dobro.


Na lijepoj Doris nazire se dobar dekolte, no haljina je ipak druga priča. Bila bi bolja za maturanticu nego za našu Laru. No Guru nije mogao odoljeti njenom osmijehu za koji kaže da jedan od ljepših koje je vidio.

Otkada je Ana stesala figuru, s čim su se svi u Hrvatskoj, a i šire, već dobro upoznali, nekako više pazi kako se odijeva. Shvatila je konačno da treba malo poraditi i na stilu.

Haljinica Lepe Brene definitivno pristaje glazbi koju ona izvodi, a je li i lijepa, e to je već upitno.