Moda i ljepota PROGON MRŠAVICA

Žene bi se opet prodale za obline

  • Autor: G. A.
  • 22.7.2009 10:48:53
  • 22.7.2009 9:41:53

Kad je riječ o savršeno oblikovanom tijelu, čini se da su se žene predomislile o tome kako žele izgledati. Više se ne misle izgladnjivati da postanu mršave do daske, već žele postići zanosno i zaobljeno tijelo poput pješčanog sata. Uzor broj jedan im je Kate Winslet

Reuters
Kate Winslet ima najpoželjnije obline današnjice
Guliver/Getty Images
Cheryl Cole ima izgled dječarca
Čini se da majušna i poput dječarca ravna mršavica Cheryl Cole unatoč popularnosti više nije na listi žena za kojima se, kad je o izgledu riječ, najviše povode pripadnice ljepšeg spola. Sada vjeruju klasičnoj ljepoti, s oblinama poput pješčanog sata, kakvu posjeduje glumica Kate Winslet.

Istraživanje koje je proveo proizvođač žitnih pahuljica Special K na 2000 Britanki je pokazalo da su upravo obline nešto što bi žene i same voljele imati, navodeći pritom Kate Winslet kao jedan od najvećih uzora, 's idealnim oblinama poput pješčanog sata'.

Neproporcionalan izgled, poput onog Katie Price iliti Jordan, s golemim grudima i tankim strukom, više uopće nije poželjan.

Samo 13 posto žena smatra da izgledaju kao savršeni pješčani sat, ali ih 65 posto želi tako izgledati.

GULIVER/Getty Images
Katie Price je 'out'
Čak 35 posto žena izjasnilo se da želi izgledati proporcionalno, poput jabuke. Njih 25 posto želi izgledati kruškoliko, s velikom stražnjicom. Konfekcijski brojevi ženama više uopće nisu važan pokazatelj dobre linije i izgleda. Važnija im je cjelokupna skladna konstrukcija.

'Već 50 godina žene se trude smršaviti, čime su potpuno promijenile svoje figure. Izgubile su struk, a sada ga žele natrag', komentirali su iz tvrtke koja je provela istraživanje. Već vidimo u kojem smjeru kreću novi reklamni projekti proizvođača hrane.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više