NIKAD LJEPŠA

Sad znamo u čemu je tajna blistavog tena Kate Winslet

15.09.2023 u 19:51

  • +4

Kate Winslet

Izvor: Profimedia / Autor: Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Kate Winslet, 47-godišnja oskarovka, pojavila se na modnom događanju pod nazivom Vogue World Show u sklopu Tjedna mode u Londonu

Proslavljena Britanka, koju možemo vidjeti i u filmu 'Lee' o legendarnoj američkoj fotografkinji i rušiteljici tabua Lee Miller, bila je zvijezda crvenog tepiha ovog londonskog modnog događanja, gdje je vrvjelo od poznatih lica poput Emilije Clarke, Jenne Coleman, Maisie Williams, Anne Wintour...

Slavna plavuša bila je utjelovljenje čiste elegancije u senzacionalnom bijelom odijelu Paula Smitha, za koje je dobila brojne komplimente.

Winslet je svojim genijalnim stajlingom ukrala pozornost, no puno komplimenata zaradila je i na račun mladenačke frizure i blistavog tena.

GUŽVA NA CRVENOM TEPIHU

Nema tko nije bio: Vogueov modni događaj u Londonu privukao je vojsku slavnih

Pogledaj galeriju

Uvijek smo očarani ljepotom zgodne Britanke, čak i kada je u no make up izdanju. No na crvenom tepihu u Londonu sve je oborila s nogu - fantastičan make up izgledao je kao da sjaji i izazvao je veliko zanimanje pa su se svi odmah zapitali u čemu je tajna očaravajućeg tena zvijezde 'Titanika'.

Lijepa glumica, koja i na pragu 50-ih izgleda kao da nije ostarjela ni dana, svoj nikad ljepši ten duguje posebnom proizvodu koji je koristila, a riječ je o iluminirajućem korektoru.

Podloga je delikatno raspoređena po cijelom licu, ali s fokusom u središtu lica i na području oko očiju, čime je vrlo uspješno kamuflirala podočnjake.

Vizažistica Lisa Eldridge koristila je tajno oružje, fantastičan proizvod uz pomoću kojeg je Kateino lijepo lice zablistalo.

Zbog gotovo baršunastog završetka područja oko očiju također vidimo da je korišten korektor koji ima i svojstva njege kože, kako bi mogao hidratizirati to područje i učiniti ga ljepšim i - mlađim.

Riječ je o Lancômeovom Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Serum Concealeru, korektoru koji kombinira snagu iluminiranja prirodnog izgleda s učinkom koji npr. daje serum s hijaluronskom kiselinom, kojom je bogata formulacija tog proizvoda. Također, još jedan koristan detalj je korištenje zlatnog sjenila u unutarnjem kutu oka, a koje daje dodatan sjaj.