Moda i ljepota FASHION GURU

Keruma treba držati dalje od klope

  • Autor: G. A.
  • 24.6.2009 15:49:47
  • 23.6.2009 10:35:46

Nakon stupanja Keruma na političku scenu, ni u svijetu mode više ništa nije isto. Kosu na stranu, dobro se odijeva. Skoro kao naš premijer

Nitko ne zna izabrati seksi modne dodatke kao Marija Štrajh, uvjeren je naš Fashion guru. I ovoga puta nije razočarala. Kao ni Ivana Popović u izdanju kakvog se ne bi postidio ni Michael Jackson.

Prema Tihani Harapin Zelepugin ovoga tjedna Guru je bio blag: izgledala je sasvim OK u krep papir izdanju, osobito zanimljiva jer čovjeka natjera da se dobro zamisli kako to ona zaveže na sebe.

Ovih postizbornih tjedana ništa bez Keruma. Valja maknuti njegovu kosu iz komentiranja i zaključak je da se Kerum dobro  oblači. Nadajmo se da neće navaliti na klopu kao svi naši političari, jer se već vide naznake.

Stefany Hohnjec dobila je neke polu-komplimente: skinula je podosta kilograma i čak u zadnje vrijeme počela paziti kako se odijeva, ali nije to još ni blizu prihvatljivog.

Sarah Kocijan ponekad je i nosila kul odjeću za mlade, a sada bi naš Guru rekao da je riječ o nekoj gospođi.

U kakvim su se to izdanjima naše zvijezde promovirale protekloga tjedna, pogledajte u fotogaleriji. Glasujte, naravno, tko je glam, a tko blam.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više