tportal.hr

Zagreb
+16
Osijek
+18
Pula
+21
Rijeka
+19
Zadar
+18
Split
+22
Dubrovnik
+20

ONA ZNA DA JE MANJE VIŠE

Otkrijte tko je najbolje odjevena žena na svijetu

Tajna uspjeha zgodne Gwyneth, kako tvrdi njezin stilist, krije se u onoj staroj – manje je više

Datum objave:
13.9.2012 8:00

Zadnja izmjena:
13.9.2012 10:45

Glumica Gwyneth Paltrow proglašena je najbolje odjevenom ženom na svijetu! Dobitnica Oscara koja će uskoro napuniti 40 godina potukla je oštru konkurenciju među kojima je bila i popularna Kate Middleton.


Tajna uspjeha zgodne Gwyneth, kako tvrdi njezin stilist, krije se u onoj staroj – manje je više. 'Gwyneth nije robinja trendova. Ona ima svoju vlastitu uniformu i odlučuje se za jednostavnost tako da nikada nije pretjerana', ustvrdila je modna urednica Elizabeth Saltzman.

Odmah nakon Gwyneth, na godišnjoj listi najbolje odjevenih žena svijeta magazina People našla se vojvotkinja Kate. Treće mjesto pripalo je mladoj glumici Emmi Stone, četvrto Jessici Albi, peto Rihanni i supermodelu Mirandi Kerr.

Sudeći prema imenima koja su se našli na listi, očito je i da za modu treba imati iskustva. Možda je baš zato Gwyneth, glumica u najboljim godinama, zasjela na tron.187322,190579,169168,177678

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr